2012. január 9., hétfő

Adkinson, Robert: Szent szimbólumok - Jelenlegi ára: 6 950 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Szent szimbólumokA könyv listaára: 7991 Ft. Leírás:
Ősi kultúrák szimbólumvilágát ismerhetjük meg az igényes kivitelezésű ismeretterjesztőből. E népek a természet és a természet feletti világ egységében hittek, így a körülöttük látható élőlényeket és jelenségeket szimbolikusan értelmezték. E mára elhalványodott gondolkodásmód nyelvezetét eleveníti fel a jelen kötet, melynek három fejezete kiemelt népek, vallások és misztériumok köré csoportosítva vonultat fel ismert és feledésbe merült szimbólumokat. A népek című részben az óegyiptomiak, a kelták, az észak-amerikai indiánok, valamint a maják szimbólumairól olvashatunk. A vallásokra fókuszáló fejezetben a buddhizmus, a taoizmus és a keresztényég jelképei kerülnek bemutatásra. A kötet harmadik fejezete a mandala, a szent szex és a tarot szimbólumaival ismerteti meg az érdeklődőt. Az egyes fejezeteket rövid, helyenként térképpel és időrendi táblázattal kiegészített bevezető előzi meg, majd nagy méretű, színes fénykép és szöveges magyarázat kíséretében ismerhetjük meg az egyes szimbólumokat. A képek és szövegek forrásjegyzékével záruló, igényesen kivitelezett munka bátran ajánlható a terület iránt érdeklődők számára. ISBN: 978-963-13-5834-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 950 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 07:00
. Adkinson, Robert: Szent szimbólumok - Jelenlegi ára: 6 950 Ft

Fontos