2011. december 27., kedd

Közvetlenül a gyártótól! MOEL tömörfenyő gyerekágy - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

A legtöbb, mit gyermekeinknek adhatunk, gyökerek és szárnyak! /Goethe/ 
A legtöbb, mit gyermekednek adhatsz - az TE magad vagy!
Ki nem ismeri azt, mikor gyermekünkkel összekuckózva kis porontyunk csodaváró szemekkel kér minket: „ Édesapa, Édesanya, még egy mesét! ”   A MESE valóban gyökereket és szárnyakat ad,  mindarról életszerűen szól – az életről, halálról, szeretetről, gyűlöletről, jóról és rosszról – ami a kisgyermeket foglalkoztatja, csak nem tudja megfogalmazni.  A gyermekek a mese alkotta belső képi világban dolgozzák fel élményeiket,  oldják fel szorongásaikat.
Egy kisgyermek életében nagyon fontos a RENDSZERESSÉG, így a meseolvasás a mindennapos fektetési szertartás központi elemévé válhat. Célszerű az esti mesét már az ágyban olvasni – bár ezzel nem küszöbölhetjük ki teljesen a „ Édesanya, kérek inni, Édesapa, pisilni kell, Édesanya, bekakiltam” elnevezésű játékot, de legalább mindent megtettünk, hogy gyermekünk az elalvásra készülődve lenyugodjon.
A MOEL ágy egy könnyed, magasított oldalfalainak köszönhetően már egy beépített leesésgátlóval is ellátott gyerekágy. Ideális választás, ha Te is úgy gondolod,  a gyermekkel közösen eltöltött idő az, ami igazán számít. Választható ágyneműtartójának köszönhetően könnyű a rendrakás, s már a gyermeket is rá lehet szoktatni a rend szükségességére.
A MOEL ágy anyaga, színe
Az alapesetben lucfenyőből (kérésre felárral égerből,  tölgy-, bükk- vagy diófából is) készíthető MOEL ágyat pácolva vagy természetes felületkezelő anyagokkal kezelve ajánljuk, de gyönyörűen mutat fedett fehér festéssel is. 25%-os felár ellenében éger, bükk, cseresznye, tölgy, antik, dió, magyar cseresznye, calvados , fehér páccal kérhető,   35%-os felár ellenében pedig igény szerint a szivárvány bármely színére befesthető.  
FIGYELEM! A képen látható ágy diószínű páccal van kezelve, a 19. 900 Ft-os ár viszont a natúr lakkozott gyerekágyra vonatkozik!
Érdemes azonban megfontolni az alábbi lakberendezői tanácsot:  a sötét színek szűkítik, a világosak tágítják a szobát, így ha kicsi a gyerekszoba, vagy azon több kistestvérnek is meg kell osztoznia, érdemes a világos színeket előnyben részesíteni.
Mérete
80x 160 cm, de EGYEDI IGÉNYEKET is nagyon szívesen kiszolgálunk, hiszen tudjuk, hogy sokszor csak néhány centiméteren múlik, hogy nem fér el a kiszemelt kedvenc bútordarab. KÉRDEZZ, mindent megoldunk!!
Ágyrács, ágyneműtartó
A feltüntetett ár az ágykeretet tartalmazza, az ágyrács ára 2 000 Ft,  ágyneműtartót pedig 13. 500 Ft-ért lehet hozzá rendelni.
Matrac
A matracok közül kétféle közül tudsz választani:
Szivacsmatrac
Nagy légáteresztő képességű, minőségi matrac PUR habból.
Méret:   80 x 160 x 6 cm
Ár:  HUF 11 900
Kókusz matrac
A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, megakadályozva a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat.  
Mérete: 80 x 160 x 6 cm
Huzat anyaga:  100% pamut
Párnázó:  antiallergén PE párnázó 
Matrac anyaga: kókuszrost 
Garancia:  10 év
Ár:  HUF 18 900 
Összeszerelés, házhozszállítás
Az ágy lapra szerelten a Budapest XVIII. kerületi raktárunkban várja, hogy megszeresse új kis gazdája.  Minden szombaton 10-12 óra között lehet átvenni az ágyat,  amennyiben nincsen raktáron a szállítási idő max. 2-3 hét,  ezt vásárlás előtt kérlek kérdezd meg, ha sürgős az ügy! A házhozszállítást a Vaterafutár biztosítja, 2-3 munkanapos szállítási idővel. Az ágy összeszerelése a műértő apukák 15 percét veszi igénye.
Köszönjük az érdeklődést, ha kérdésed van, kérdezz bátran, szívesen válaszolunk!  Ha gyerekágyat nézel, kérlek nézd meg ANNABON és NAUR ágyunkat is, hogy egész biztosan a Nektek leginkább megfelelő ágyat válasszátok ki a kínálatunkból!


Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 12:18
. Közvetlenül a gyártótól! MOEL tömörfenyő gyerekágy - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Fontos