2011. július 26., kedd

Papp, Susan M.: Outcasts - Jelenlegi ára: 3 935 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! OutcastsA könyv listaára: 4800 Ft. Leírás:
A magyar származású kanadai írónő angol nyelvű könyve (címe magyarul: Száműzöttek - egy szerelmi történet) hiteles eseményeken alapuló szívszorító szerelmes regény. A történet középpontjában két kárpátaljai, nagyszőllősi fiatal, a keresztény Schröder Tibor és a zsidó Weisz Hédi életre szóló szerelme áll. Kettejüket azonban szétválasztja a történelem. Tibort behívják, Hédit pedig családjával együtt Auschwitzba hurcolják. Bár Tibor mindent megtesz, hogy megmentse menyasszonyát, a háború után elszakadnak egymástól, és csak évtizedekkel később találkoznak Hédi otthonában - ekkor már mindkettejüknek családja, gyermekei vannak. Az írónő e szerelem krónikáját a két család párhuzamosan futó történetébe, Nagyszőllős két világháború közti mindennapjaiba helyezi. Bár a tengeren túli közönségnek íródott a mű, ezért sok olyan történelmi tényt részletez a szerző, amely közismert a magyar olvasók előtt, így is színes és izgalmas tablót látunk, tele gyermekkori csínytevésekkel, házi dolgokkal, apró-cseprő ügyekkel, a meghitt családi élet pillanataival, a helyi társadalom csoportjai, pl. a zsidó közösség életéből jelenetekkel. A könyv műfajilag az oknyomozó riport és a regényes családtörténet közé helyezhető, értékét pedig nagyban növelik a korabeli fekete-fehér családi felvételek reprodukciói. A filmen is feldolgozott, bibliográfiával és a szerző fényképes életrajzával záródó mű hamarosan magyarul is olvasható lesz. A témában ld. még: Nagyszőlős, a világ közepe (200913186)ISBN: 978-1-55488-422-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 935 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 22:50
. Papp, Susan M.: Outcasts - Jelenlegi ára: 3 935 Ft

Fontos